Skip to content
Home » ПУБЛИКАЦИИ » Денонощна траурна агенция Варна Мемориал

Денонощна траурна агенция Варна Мемориал

Денонощната работа на траурната агенция Варна Мемориал е създадена за удобството на клиентите. Когато смъртта настъпи в дома в малките часове, честа практика е да се посети семейството на покойния незабавно. Желанието на близките, в огромен брой от случаите, е тялото а бъде транспортирано веднага. Престоят му в дома, от една страна, е ненужно и травмиращо преживяване за околните. От друга, дава възможност на всички нежелани процеси в тялото да се развият бързо и необратимо. Затова е необходимо покойният бързо да бъде транспортиран и съхранен в хладилна камера.

Какво е необходимо да се случи?

Всяка траурна агенция обявява различни цени за 24 часов престой в камера. Цената за 24 часа на денонощна траурна агенция Варна Мемориал е 20лв. за нашите клиенти. Това включва транспортирането от дома до камерата и престой за едно денонощие. Тази цена е по-ниска от цената не само на повечето частни траурни агенции, но и от тази на общинската. Предимството на услугата, която предлага нащата траурна агенция е, че ние изключително бързо изваждаме всички последващи необходими документи и организираме деня и часа за самото погребение или кремация. Това спестява пари от евентуален продължителен престой в камера, нещо, с което е възможно да се опитат да злоупотребят с вас. Разбира се, хладилната камера може да се използва колкото пожелаят близките в случай, че се наложи да се изчакат роднини или близки от други градове или чужбина.

Ние сме при Вас до 30 минути!

Денонощна траурна агенция Варна Мемориал идва на адрес напълно безплатно, до 30 минути в рамките на град Варна. Ние ви даваме нашата оферта също напълно безплатно, изгответна според вашите нужди и желания. Нашите съвети, професионалното мнение и насоките също не ви струват нищо. Вие имате пълното право след това да не се възползвате от нашите услуги и да потърсите  друга траурна агенция. Ние смеем да се похвалим с това, че досега подобна практика не се е случвала.

След нашето посещение, близките винаги стават наши клиенти и остават наши приятели.

Кого да очаквате?

Ако сте бъдещи клиенти на денонощна траурна агенция Варна Мемориал, важно е да знаете, че вас няма да ви посетят служители, а лично собствениците на агенцията. Ние показваме уважение с присъствието си към вашата загуба и се заемаме лично с подготовката и организацията светкавично след като получим вашето одобрение.

Денонощна траурна агенция Варна Меморил работи бързо, качествено и коректно. Комбинация, която в България рядко присъства в манталитета на обслужване.

Денонощна траурна агенция Варна Мемориал ви предлага лично отношение към всеки детайл от събитието и организацията към него. Когато имате професионалист до себе си, на който можете да разчитате 24 часа, не е привилегия, която струва пари, а просто начин на работа. Ние работим така, защото ясно осъзнаваме отговорността и нуждата от грижа когато сте изгубили близък човек.

Нашият начин работа е изцяло адресиран към клиента, като комплексна услуга от отношение, бърза реакция по всеки един детайл, ниска цена и съпричастност. Човешкото отношение и компетентността ни определят като траурна агенция, която се е развила успешно в посока обслужване и коректност.

Не е нужно да ходите където и да било

С нас опечалените няма нужда да излизат дори от дома си в трудния за тях момент. Всичко се доставя на място. Целият избор по предстоящото събитие, консултацията, доставката на траурните стоки и необходимите документи са за сметка на нас. И не е нужно да ходите където и да било. Това не е ВИП обслужване, нито струва нещо, това е човешко отношение. Когато близките на покойния имат своето право да останат със себе си и своята мъка, а не да им се налага да носят дрехи, да идват за некролози и всичко останало.

Денонощна траурна агенция Варна Мемориал предлага редица допълнителни услуги,които са напълно безплатни за нашите клиенти, като подготовката на ковчега, полагането на покойния, посмъртния грим, изборът на граждански ритуал, когато близките са пожелали такъв, доставката на урната след кремация на адрес, некролозите и много др. Нашият престой на адрес също не се заплаща, без значение от времето, което са пожелали близките.

Цялостно обслужване

Денонощна траурна агенция Варна Мемориал ви предлага цялостно обслужване и подкрепа от самото начало до самия край. Ние сме ангажирани с всичко необходимо по организирането и реализирането на събитието. Какво означава това? Когато изгубите ваш близък, ви е нужно само едно телефонно обаждане към нас. С това ангажиментът ви по изпращането на покойника приключва. Ние се заемаме с абсолютно всичко, което следва от тук нататък.

Денонощна траурна агенция Мемориал е агенцията, която идва на място до 20мин. след вашето обаждане. Без значение в коя част на денонощието се случва това. Идваме с всички необходими документи, каталози и специализиран транспорт. Всичко това е напълно безплатно.

След уточняване на всички подробности, ние взимаме починалия в хладилна камера и поемаме грижата за подготовката му. Успоредно с това, подготвяме цялата документална част, организацията и всички подробности по изпращането на покойника. Докато трае това, нашите телефони са на ваше розположение денонощно, ако почувствате, че имате нужда да промените нещо по организацията, броя на присъстващите, или просто се нуждаете да се обадите на някой, който да е до вас в този труден момент.

Предлагаме също и консултация с психолог, която е напълно безплатна, ако някой от семейството има нужда, или има дете, което преживява тежко загубата.

Това са само малка част ог грижите, които предлагаме безплатно на нашите клиенти. Успоредно с това, ние от денонощна траурна агенция Варна Мемориал носим лично до вас всичко, което сте поръчали и желаете да получите преди самото изпращане, като некролози, траурен шал, креп за врата, жалейки, свещи и др. Същото важи и за урната когато е готова, ако сте избрали кремация. Всичко това получавате лично от врата до врата.

Ето как го правим ние от денонощна траурна агенция Варна Мемориал:

Веднага след вашето обаждане, в рамките на 20 минути, ние идваме лично при вас, където и да се намирате. Не се налага да шофирате, да идвате при нас или да влизате в допълнителни разходи. Ние ще донесем всичко необходимо – каталог за необходимите траурни стоки и цени, както и специализиран автомобил, с който транспортираме починалия.

Ние ви консултираме за всичко и то така, че да нямате и една стотинка излишни разходи. След като съгласуваме заедно цялостната организация, след като уточним вашите предпочитания, ние светкавично изготвяме всички необходими документи и запазваме ден и час за погребението/кремацията. Разполагаме денонощно с лекар, който прави взимането на починалия човек възможно на момента. Съхраняваме покойния в хладилна камера, подготвяме го старателно, за да изглежда така, както трябва да го запомните. Не се налага да ходите никъде, защото държим постоянна връзка по телефона. Ние сме до вас до самия край. В момента, в който са уточнени денят и часът на погребението/кремацията, некролозите ви се носят на място, за да можете да уведомите с тях вашите съседи.

Всеки детайл по организацията се прави така, че вие да имате цялото време за себе си. За всичко останало се грижим ние.

Посещение

Една от услугите, която ние от Траурна Агенция Варна МЕМОРИАЛ предлагаме на нашите клиенти е посещението на адрес. Когато има смърт в дома, цялостното объркване и момент на скръб в семейството е причината да посетим близките на място. По този начин ние от Траурна Агенция Варна МЕМОРИАЛ показваме уважение и съпричасност. Но тук не става дума само за това. Удобството, което тази услуга предоставя, е нужно и много полезно в такъв труден за семейството момент.

Всички знаем, че човек е много по-мобилизиран и спокоен когато е у дома. А точно в този момент е много важно да сте концентрирани и с ясна мисъл. Когато тялото на починалия е нужно да бъде взето от дома, ние идваме изключително бързо. Но дори и когато покойникът е в болница или хоспис, ние също реагираме светкавично и често предлагаме посещение на семейството в дома. Там спокойно решаваме заедно какво е нужно за предстоящото погребение или кремация, даваме възможност трезво да изберат церемонията, ковчега, организацията и, разбира се, даваме възможност на спокойствие да подберат дрехите, с които близкия човек да бъде погребан. Тази гъвкавост в обслужването е изцяло за удобство на хората. В много от случаите близките получават като обслужване една безсърдечна инструкция да приготвят личната карта, една торба с дрехи на покойния, и да ги донесат на адреса на траурната агенция, с която са избрали да работят.

Траурните услуги са специфична матери

Траурните услуги са специфична материя и ние вярваме в това, че те не се обобщават просто в един написан протокол от голи услуги и ценоразпис срещу тях. Траурното обслужване е комплекс от подход, финес, комбинативна мисъл в полза на клиента и най-вече уважение към човека и неговата загуба. Всеки починал, всяко гробно място е отделен казус, който изисква внимание не само документално , но и в личностен план.

Траурната агенция е тази, която поема всичко свързано с погребението, кремацията и тяхната организация. От първата минута до самия край, близкият контакт с опечалените е водещата връзка, която не бива да бъде прекъсвана. Траурната церемония, подборът на траурни стоки и услуги са общ избор между траурната агенция и семейството на покойния.

Уважението, с което ние от траурна агенция Варна – Мемориал обслужваме нашите клиенти, е запазена марка и еталон.

Доверете се на професионалистите в трудния за вас момент!

В случай на необходимост, не се колебайте да ни потърсите!

Call Now Button