Skip to content
Home » ПУБЛИКАЦИИ » Защо да изберете погребение с Траурна Агенция Варна МЕМОРИАЛ?

Защо да изберете погребение с Траурна Агенция Варна МЕМОРИАЛ?

Защо да изберете погребение с Траурна Агенция Варна МЕМОРИАЛ? Изборът да се довериш на професионалното и коректно отношение е най-вече уважение към покойния!

Погребението е последен и исконен акт на опечалениете да изпратят своя близък. Именно погребението е най-честият ритуал за нас православните християни. В почти всяка една религия, най-чистият и свят начин да бъде изпратен покойният, е да бъде извършено погребение.

Организацията на този ритуал, разбира се, изисква време. Изисква познаване на инстанциите, документите. Изисква познаване на необходимите етапи от взимането на покойния, до привеждането му в изряден и достоен вид, и готовност да бъде транспортиран до гробищния парк.

Успоредно с това тече и цялостната подготовка на документалното състояние и организационното уреждане на самото погребение.

Всичко това е отработена процедура, която траурна агенция Варна МЕМОРИАЛ извършва изключително коректно, бързо и на ниски цени. Погребението може да бъде извършено след закупуването на нов гроб, при липсата на такъв семеен, или във вашия семеен гроб. Ако са минали 8 години от последния погребан в него.

Разбира се, всяка една опция, която стои пред вас когато този момент е дошъл за вас, трябва да ви бъде ясно и професионално обяснена.

Кога и при какви обстоятелства можете да направите от семейния си гроб гробница, нужно ли е това и какво реално ви носи като дивиденти, са едни от нещата, които ние ще ви обясним подробно и ще уредим, ако това е вашето желание. Не забравяйте, погребението е само финалният щрих от цялостната картина по организирането на изпращането на вашия близък.

И не последно място, нашето посещение при вас, цялостната подготовка по погребението, изваждането на документите и гражданският ритуал при нас са абсолютно безплатни!

Погребална агенция Варна Мемориал е семейна фирма

Погребална агенция Варна Мемориал е семейна фирма, изцяло насочена към удобството на своите клиенти. Дали вашият избор е погребение или кремация, погребална агенция Варна Мемориал ще се погрижи бързо и професионално за всичко, от което имате нужда. Ние можем да организираме за вас погребение както на централни гробища Варна, така и във всеки друг гробищен парк в цялата страна. Всяко погребение се организира лично от нас и ние присъстваме от начало до самия край на церемонията. Погребална агенция Варна Мемориал е уникална с това, че прави абсолютно всичко вместо вас. Не се налага да излизате, всичко по подготовката правим ние и всичко се съгласува с вас и е изцяло по ваше желание. Ние и нашите клиенти твърдо мислим, че погребална агенция означава обслужване от А до Я. Цялостна организация и лично отношение. Доставка до дома ви на всички необходими траурни стоки, некролози и документи. И всичко това е напълно БЕЗПЛАТНО!

Когато, например, става дума за кремация, ние лично носим готовата урна на кремирания в удобно време до дома на близките или до удобно за тях място. Некролозите и траурните стоки се доставят лично от нас до вратата на клиента. Държим постоянна връзка с близките на починалия по време на цялата организация на траурното събитие. Преди самото погребение или кремация, даваме указания какъв е реда и какво точно ще се случи по време на траурната церемония.

Задължение на нашата погребална агенция е да консултираме клиентите си за всичко

което е нужно за едно достойно изпращане на техния близък, без да се харчат излишни средства, които да утежнят ненужно семейния бюджет. Погребална агенция Варна Мемориал е семейна фирма. Ние работим с почит, уважение и отношение. И това не струва скъпо. Защото парите не са мерило. Мерилото е почтеността. Ние работим с изключително ниски цени, защото всичко правим лично самите ние. Нашите клиенти остават наши приятели!

Изберете внимателно погребалната агенция, на която да се доверите. Не забравяйте, че в този труден за Вас момент важни са само вашите нужди и желания!

Погребална агенция Варна Мемориал предлага денонощно обслужване на руски, английски и немски език.

За удобство и улеснение на нашите чуждестранни клиенти, погребална агенция Варна Мемориал предлага денонощно обслужване на руски, английски и немски език. Така опечалените чуждестранни граждани могат да получат интересуващата ги информация на достъпен за тях език по всяко време на денонощието.

Работим със засилени мерки за сигурност!

Предвид ковид кризата, ежедневно променящият се брой на заразените и рискове свързани с това, нашият екип е винаги снабден с безплатни дезинфектанти, оборудван с маски, а при необходимост, при посещение в дома или болница, със защитни облекла.

Вашето здраве се гарантира от коректното и високо хигиенно ниво на работа ! Ние винаги работим с ръкавици, а бързината на обслужване и безупречният професионализъм, намалява риска от заразяване до абсолютния минимум.

Като погребална агенция, обслужваща гр.Варна и областа, ние работим и реагираме бързо, коректно и без допълнителни или скрити такси. Вашето позвъняване гарантира екипа ни да бъде при вас до 25мин. след обаждането.

Без значение по кое време на денонощието ни потърсите, ние извършваме транспорт, погребения, кремации и панихиди на изключително достъпни цени!

Обслужваме нашите клиенти без конкуренция на качество и бързина!

Ние сме погребална агенция с опит, работим с уважение към клиента и сме на разположение денонощно. Нашата консултация е безплатна, ние се грижим за всичко от начало до край.

Погребална агенция Варна Мемориал – с грижа за Вас!

Препоръчваме ви за прочетете за Урнополагане

1 thought on “Защо да изберете погребение с Траурна Агенция Варна МЕМОРИАЛ?”

  1. Pingback: Смъртен акт - Траурна агенция Варна МЕМОРИАЛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button