Home » ПУБЛИКАЦИИ

ПУБЛИКАЦИИ

Траурна агенция Варна – Мемориал

Траурна агенция Варна – Мемориал ви предлага цялостно обслужване и подкрепа от самото начало до самия край. Ние сме ангажирани с всичко необходимо по организирането и реализирането на събитието. Какво означава това? Когато изгубите ваш близък, ви е нужно само едно телефонно обаждане към нас.… Read More »Траурна агенция Варна – Мемориал

Траурна агенция МЕМОРИАЛ – качество и отношение!

В изпращането на един близък човек няма правилно и грешно, в едно погребение или кремация няма стриктни правила или задължителни условия, в едно последно изпращане има само любов, състрадание и, може би, капчица надежда. Надеждата, че един ден всички ние ще бъдем отново заедно със… Read More »Траурна агенция МЕМОРИАЛ – качество и отношение!

Траурна агенция Варна “МЕМОРИАЛ”

Изпращането на близкия човек в неговия последен път е израз на любов, знак на преклонение и благодарност, че го е имало в живота ви. Без значение дали е член на семейството или близък роднина, времето непосредствено след загубата е време, в което трябва да отдадете… Read More »Траурна агенция Варна “МЕМОРИАЛ”

Траурна агенция – как да изберем правилната?

ДОВЕРИЕТО! Tраурна агенция Варна МЕМОРИАЛ! Когато ни застигне мъкато по изгубен близък, дали внезапно или очаквано, ние нямаме избор и трябва да се обърнем към траурна агенция. По-възрастните помнят времето когато не е имало нищо друго освен общинска траурна агенция. И като всичко останало в… Read More »Траурна агенция – как да изберем правилната?

Траурна агенция Варна Мемориал: Денонощно!

Траурна агенция Варна МЕМОРИАЛ – Денонощно! Да работиш денонощно е важно и удобно за клиентите на една траурна агенция. Когато смъртта настъпи в дома в малките часове, честа практика е да се посети семейството на покойния незабавно. Желанието на близките, в огромен брой от случаите,… Read More »Траурна агенция Варна Мемориал: Денонощно!

Траурна Агенция Варна МЕМОРИАЛ: посещение!

Една от услугите, която ние от Траурна Агенция Варна МЕМОРИАЛ предлагаме на нашите клиенти е посещението на адрес. Когато има смърт в дома, цялостното объркване и момент на скръб в семейството е причината да посетим близките на място. По този начин ние от Траурна Агенция… Read More »Траурна Агенция Варна МЕМОРИАЛ: посещение!

Траурна Агенция Варна-МЕМОРИАЛ: съвети

Цената е не винаги определяща при избора на дадена услуга, но определено има значение! Подвеждащите текстове с дребен шрифт, допълнителните клаузи и не съвсем ясно изказани условия при наемането на Траурна Агенция, винаги, обаче, са червена лампа за евентуални проблеми и нежелано оскъпяване на услугата!… Read More »Траурна Агенция Варна-МЕМОРИАЛ: съвети

Траурна агенция Варна- кога ви е нужна?

Кога трябва да се обърнете към траурна агенция Варна МЕМОРИАЛ? Обикновено практиката показва, че опечалените се сещат, че имат нужда от траурна агенция в последния момент. Наясно сме, че тази тема не е приятна за никой. За повечето хора дори е тема табу. Те толкова… Read More »Траурна агенция Варна- кога ви е нужна?

СОЦИАЛЕН ПАКЕТ ЗА ПОГРЕБЕНИЯ И КРЕМАЦИИ!Траурна агенция Варна МЕМОРИАЛ

Уважаеми приятели, За нас траурна агенция Варна МЕМОРИАЛ е важно да се съобразим с вашето желание по какъв начин да изпратите вашия близък. За повече информация не се колебайте да се свържете с нас!

Урнополагане! Траурна агенция Варна МЕМОРИАЛ

Урнополагането е избор на опечалените и близките на покойния/та след извършена кремация. След като сте кремирали вашия починал близък/ка, пред вас стои изборът къде да съхранявате урната с праха. След получаването на урната, пред вас има няколко варианта: да изберете да положим урната в урнова… Read More »Урнополагане! Траурна агенция Варна МЕМОРИАЛ