Skip to content
Home » ПУБЛИКАЦИИ » Погребална агенция Варна

Погребална агенция Варна

“Погребална агенция Варна” е едно от нещата, което пишем в интернет когато търсим подобна услуга.

Какво се крие зад това и какво да очакваме?

Погребална агенция обикновено означава фирма, която ще извърши погребението и изваждането на необходимите документи за това. Най-често погребалната агенция ще ви помоли да занесете дрехите и личната карта на починалия в офиса й. Това е честа практика, една погребална агенция да кара опечалените да свършат, макар и малка част от нещата, които е редно тя да свърши.

Обслужването, което трябва да получите означава погребалната агенция да дойде на място да ви обясни всичко, да вземе дрехите, с които ще бъде облечен покойника и каквото нужно допълнително. Да се довериш на погребална агенция означава да получиш пълното обслужване. Обслужване, свързано с организацията, изпращането и подготовката на траурното събитие, без да ангажираш опечалените с нищо. Това е специфична услуга, която изисква специфични умения, дипломатичност и бърза реакция.

Погребална агенция Варна Мемориал

Погребална агенция Варна Мемориал е символ преди всичко и на лично отношение. Ние сме известни с това, че не губим връзка с нашите клиенти и след приключването на траурното събитие.

Не винаги едно скъпо погребение означава добре организирано такова. Често погребалните агенции наблягат на продажбата на скъпи ковчези, допълнителни “услуги” и всевъзможни стоки. Всичко това отежнява финансово близките и е напълно ненужно. Когато погребалната агенция няма нужните качества, подход и персонал да направи една стройна и професионална

организация за едно достойно изпращане.

Липсата на качествени кадри

Липсата на качествени кадри в погребалната дейност, ниското заплащане и липсата на досег със същинската работа на собствениците, е довело до една неприязън и отрицателно мнение у хората към повечето фирми. Всеизвестен факт е, че ако другаде не те вземат на работа, то със сигурност ще можеш да започнеш такава като погребален агент в не малко фирми, стига да имаш здрава психика. Други качества не се изискват, дори ако пиеш, нямаш шофьорска книжка или си осъждан. Критериите са сведени до минимум на много места поради липсата на качествен персонал, съответно и заплащането също.

Въппросът е как погребалната агенция ще обезпечи всичко?

Това автоматично ви кара да си зададете въпроса как тези служители ще извършат качествено с лично хубаво отношение едно погребение или кремация? Как погребалната агенция ще обезпечи всичко, което сте заявили и поискали да се случи при изпращането на вашия близък, оставяйки такива хора да движат и организират целия процес по траурното събитие. Отговорът е – никак! За жалост, това, което ще получите изпращайки вашият близък е отношение като в автосервиза, в магазина, на гишето за плащане на сметки или в болницата. И нито един оскъпен ковчег няма да изтрие горчилката, която ще остане у вас след като всичко приключи.

Затова, ние от погребална агенция Варна Мемориал, винаги казваме – не е важно колко струва едно погребение, важното е кой ще го направи!

В смъртта и в раждането има една тънка нишка, която свързва двете най -важни събития в един живот. Началото и краят! И всеки, който е родител знае, че когато настъпи щастливият миг на началото, най-важното нещо, което първо правим е да изберем екипа, който ще извърши раждането. Хората, които ще гарантират с отношение и професионализъм събитието. Не избираме стола, кушетката, цвета на плочките в родилната зала, избираме хората! Защото хората са факторът. Защото екипът може да гарантира и контролира случващото се. Когато настъпи краят на един живот, на близките им остава последното задължение към човека и към собствената им съвест – да изберат хората, които ще го изпратят, подготвят,съхранят преди последния му път.
Погребалната агенция е тази, която трябва да ви отмени в организирането на самото траурно събитие. От самото начало до края. Погребалната агенция нформира присъстващите за това какво се случва на церемонията, реда и последователността на ритуалите. Това се прави за да се постигне организираност и всичко да мине стегнато и подобаващо.

Погребение или кремация

Погребението или кремацията се водят изцяло от погребалната агенция. Погребалният агент е този, който посреща, въвежда и организира хората, дошли да изпратят починалия. Във всичко това има ред, за който отговаря погребалното бюро. Присъствието в зала или църква преди самото погребение не е задължително. Да, то ще ви бъде предложено от погребалната агенция, но изборът и решението си остават изцяло ваши.

Кремацията, от своя страна, също не изисква влизането в зала или параклис. Ритуалът е по ваш избор, но е важно да ви бъдат предложени всички варианти. Погребалната услуга сама по себе си е едно обширно понятие, което надхвърля далеч вземането на починалия и неговото изпращане, в частност погребение или кремиране. Структурирането и организирането на ритуала по сбогуването, логистиката и церемонията, са важни детайли. Нашата цел е да изпратим достойно един живот, на нечий близък, чиито роднини и семейство са ни се доверили.

Ние от погребална агенция Варна Мемориал сме изключително добри в поемането на отговорности и креативното и бързо организиране на всичко това!

Погребална агенция Варна Мемориал – коректност, бързина и отношение!

При необходимост, не се колебайте да ни потърсите!

С уважение към Вас!

Call Now Button